fotbollströjor

industriell sjukdom och har underHustrun till en tidigare spelare iKöpa Fotbollströjor, Fotbollströjor Barn

judith gates 'man, bill, fotbollströjor billiga för att gå i träning


Hustrun till en tidigare spelare i Middlesbrough, som har fått diagnosen demens, inrättar en stödgrupp för andra familjer i en liknande position.

Judith Gates 'man, Bill, spelade för klubben på sextio- och sjuttiotalet. Han leddes av Jack Charlton och spelade tillsammans med Nobby Stiles och Willie Maddren, som alla har dött av degenerativa hjärntillstånd.

Judith har nu lämnat in en ansökan om att demens ska betraktas som en industriell sjukdom och har under de senaste åren genomfört mycket av sin egen forskning.

Judith är angelägen om att hitta en lösning och är i kontakt med många av Bills kamrater från hans speldag köpa fotbollströjor.

Judith är i kontakt med andra familjer, som Hilary Maddren, vars man Willie dog av motorneuronsjukdom för tjugo år sedan, 49 år gammal.

Maddren var en klubbman. Han gjorde 293 framträdanden för Middlesbrough och gick senare tillbaka för att hantera dem i två år på åttiotalet jalkapallo pelipaidat.

Hilary säger att även om hennes man aldrig visste exakt vad som hade orsakat hans MND, trodde han alltid att det hade en länk till fotboll fotbollströjor barn.

Middlesbrough är bara ett exempel på en klubb där ett antal tidigare spelare har utvecklat degenerativa hjärnskador. Men upp och ner i landet verkar det nu vara en liknande bild.

Den senaste forskningen tyder på att före detta fotbollsspelare är tre och en halv gånger mer benägna att dö av neurologiska sjukdomar än en genomsnittlig person.

På sextio- och sjuttiotalet lade engelska klubbar stort fokus på att hålla bollen, både i spel och i träning. Det är något David Mills, som spelade på förhand tillsammans med Bill och Willie, kommer ihåg väl.

På klubbar upp och ner i landet visas troféerna från tidigare år fortfarande. Men för så många tidigare spelare blir minnena blekna.

Fotbollsförbundet efterlyser nu mer forskning och spelarförbundet, PFA efterlyser begränsningar för att gå i träning.


real madrid tröja billigt
billige fotballdrakter
billiga fotbollströjor
billig fodboldtøj
Maillot Foot Pas Cher
tottenham trøje
chelsea trøje
juventus trøje
billige fotballdrakter
køb fodboldtrøjer
kjøpe fotballdrakter